Smart Security AS er et vakt- og parkeringsselskap som drifter parkeringsarealer for næringseiendom, offentlige bygg, borettslag og boligsameier.

Vi har kvalitet og fleksibilitet som varemerke og har mange gode referanser som kan dokumentere vår agenda når det gjelder å fokusere på kundetilfredshet og smidighet ovenfor våre oppdragsgivere.

Smart Security AS innehar bevilling fra Politiet. Dette vil si at nødvendig godkjenning for utøvelse av parkeringsdrift og vektertjenester er i orden.
Vår ledelse og driftsavdeling har 25 års erfaring med drift av parkeringsanlegg fra etablering, eierskap, ledelse og drift av blant annet selskapet Auto Park Norge AS. For oppdragsgivere betyr dette at driften kan være 100% effektiv fra første driftsdag.

Selskapet Smart Security AS har som spesialitet å tilby kombinasjontjenesten; parkeringsdrift og vektertjenester. Dette betyr at vi kan tilby en totallevering med vakthold og parkeringsadministrasjon, eksempelvis vakthold på Deres garasjeanlegg og inspeksjoner på utendørs parkeringsareal.

Nordre Gran

Klikk her for betaling.

https://skypark.no